ترک هروئین

ترک هروئین چگونه انجام می شود؟ آیا با نحوه ترک هروئین و راه‌های آن آشنا هستید؟ هروئین از اعتیادآورترین و خطرناک‌ ترین مواد مخدر می‌باشد که به علت خواص بسیار شدید اعتیادآوری، برای سلامت جسم و روان افراد تاثیرات مخربی خواهد داشت، به طوری که این ماده پس از انتقال پیدا کردن به مغز مصرف کننده تبدیل به مورفین می‌شود و اثرات بسیار شدیدی در سیستم عصبی مرکزی افراد ایجاد می‌کند، یعنی فرد با مصرف کردن این ماده مشکلاتی مانند حالت تهوع و استفراغ، مشکلات تنفسی، خشکی دهان، تکرر ادرار، خارش پوست و غیره را خواهد داشت.

هروئین می‌تواند بر کلیه جوانب زندگی فرد تاثیرگذار باشد، به همین دلیل است که برخی از افراد پس از مدتی مصرف از آن زده شده و به دنبال راه‌های ترک آن می‌افتند که معمولاً نیز این کار در مراکز ترک اعتیاد معتبر زیر نظر دکتر ترک اعتیاد امکان‌پذیر است. در این مقاله ترک هروئین را بررسی می‌ کنیم.

 

اطلاعات تماس با کلینیک ترک اعتیاد تهران پاک

علائم پس از ترک هروئین

گفتیم که هروئین ماده ای به شدت اعتیادآور است و از جمله مواد مخدر خطرناک و مخرب دسته‌ بندی می‌شود. مصرف هروئین در طولانی مدت مشکلات و عوارض زیادی مانند سردرد، سرگیجه، خارش پوست و مواردی از این قبیل را برای فرد رقم می‌زند. به همان نسبت نیز که علائم مصرف شدیدی دارد با علائم ترک فراوانی نیز همراه است، به همین دلیل ترک آن معمولاً در مراکز ترک اعتیاد و کلینیک ترک اعتیاد پس از انجام دادن مشاوره ترک اعتیاد امکان‌پذیر است، چون بهتر است که در کلیه مراحل ، دکتر ترک اعتیاد بر این روند نظارت داشته و در صورت نیاز داروهای مناسبی را برای فرد تجویز کند، حتی در هنگام ترک کردن این ماده مخدر شما شاهد علائم و موارد زیر خواهید بود:

  • درد و اسپاسم عضلانی
  • افسردگی
  • اضطراب
  • حالت تهوع
  • آبریزش بینی
  • سردرد
  • اشک‌ ریزی
  • تحریک پذیری
  • خستگی و ..

علائم پس از ترک هروئین

مدت زمان لازم برای ترک هروئین

شاید برایتان این سوال پیش بیاید که ترک هروئین چند روز طول می کشد؟ باید بگوییم که مدت زمان ترک هروئین به صورت منحصر به فرد و اختصاصی به شرایط بیمار بستگی دارد که در این باره دکتر ترک اعتیاد با بررسی وضعیت این افراد دوره درمانی را برای آنها تعیین می‌کند، در آن دسته از افرادی که با اعتیاد بسیار شدید مواجه هستند، علائم اولیه ۱۲ الی ۲۴ ساعت بعد از قطع کردن مصرف مواد ظاهر خواهد شد. فردی که در حال ترک هروئین است، معمولاً روز دوم شدیدترین و بدترین علائم خماری را تجربه می‌کند که این شدت در روز سوم مقداری کاهش پیدا می‌کند، اما مصرف کننده همچنان احساس اضطراب، درد و تحریک پذیری خواهد داشت.

روز پنجم شدت علائم نئشگی به طور کاملا محسوسی کمتر خواهد شد و یک هفته پس از گذشت زمان ترک، بیمار احساس بسیار بهتر و خوشایندتری خواهد داشت، البته برای ترک هروئین نیز مانند دیگر مواد اعتیادآور این علائم و مدت زمان ترک ممکن است متفاوت باشد و افرادی که دوز بالایی از مواد مخدر را استفاده می‌ کنند، شاید مدت زمان بیشتری برای ترک نیاز دارند که حتی برخی علائم ناراحت کننده از جمله اضطراب و تغییرات خلق و خوی را نیز خواهند داشت. شدت این عوامل برای ترک هروئین به موارد زیر بستگی زیادی دارد:

  • مدت زمان ترک اعتیاد
  • نحوه مصرف مواد
  • میزان مصرف مواد مورد نظر
  • متابولیسم بدن
  • ژنتیک
  • وزن

مدت زمان لازم برای ترک هروئین

روش‌ های ترک اعتیاد هروئین

مطابق با تحقیقات مختلفی که برای ترک اعتیاد هروئین انجام شده است، بهترین شیوه برای ترک استفاده توأم از روان درمانی و دارو درمانی و در مراکز ترک اعتیاد می‌ باشد، چون در این مراکز فرد ابتدا مشاوره ترک اعتیاد را پشت سر گذاشته و روند سم زدایی و درمان وی زیر نظر دکتر ترک اعتیاد خواهد بود.

دارو درمانی

مهم ترین مرحله ترک هروئین دارو درمانی می‌ باشد. این مرحله زیر نظر پزشک متخصص قابل انجام است. هدف از آن نیز به حداقل رساندن شدت و علائم ترک مواد و هم چنین تسهیل در مرحله سم‌ زدایی می‌ باشد. در این مرحله مصرف کننده باید دقت فراوانی داشته باشد، چون ممکن است برخی از کلینیک‌ ها داروهای اعتیادآوری مانند ترامادول یا متادون را به شیوه غیر اصولی تجویز کنند که در این حالت پس از ترک هروئین فرد به نوع جدیدی از مواد اعتیاد پیدا خواهد کرد و باید درمان جداگانه‌ ای را نیز برای آن پشت سر بگذارد. در حال حاضر داروی مورد استفاده برای ترک هروئین که در مرحله سم زدایی استفاده می‌ شود، نالترکسان و بوپرنورفین می باشد.

روان درمانی

از بهترین گزینه‌ها برای آن دست از بیمارانی که به مصرف مواد مخدر دچار هستند و قصد ترک آن را دارند، روان درمانی می‌ باشد که طی آن مصرف کننده می‌ تواند آمادگی لازم جهت مواجهه با بسیاری از تغییرات روانی یا جسمی را پیدا کند. این مرحله از درمان تحت نظارت روانپزشکان و روانشناسان انجام می‌ شود که با بررسی کردن ریشه‌ای دلایل اعتیاد فرد آن را انجام می‌ دهند. به این ترتیب فرد را با اراده و آگاهی بالایی برای پشت سر گذاشتن روند ترک اعتیاد آماده می‌ کنند.

فراموش نکنید که خطرناک‌ ترین شیوه ترک اعتیاد به هروئین در خانه بدون نظارت دکتر ترک اعتیاد و به صورت توقف ناگهانی مصرف مواد می‌ باشد. شدت و علائم سم زدایی در چنین حالتی بسیار شدید و حتی غیر قابل تحمل خواهد بود، به طوری که گاهی اوقات فرد نمی‌ تواند این روند را تحمل کرده و مجدداً به مصرف هروئین روی می‌ آورد. یا حتی گاهی اوقات خطر مرگ را برای فرد در پی دارد.

مدت زمان لازم برای ترک هروئین

اطلاعات تماس با کلینیک ترک اعتیاد تهران پاک

نتیجه‌ گیری

در این مقاله ترک هروئین را بررسی کردیم. هروئین از جمله مواد مخدر بسیار خطرناک با اعتیاد شدید است که فرد مدتی پس از مصرف آن با علائم جسمی و روحی بسیار شدیدی مواجه خواهد شد، به همین دلیل ترک کردن آن نیز نسبت به برخی دیگر از مواد مخدر دشوارتر و زمانبرتر است، از همین رو بهتر است که این فرایند در مکان‌ های معتبری مانند کلینیک ترک اعتیاد یا کمپ ترک اعتیاد زیر نظر دکتر ترک اعتیاد انجام شود. ترک کردن این ماده نیز به دو صورت دارو درمانی و روان درمانی انجام می‌ شود که به توضیح آن پرداختیم. در سایت تهران پاک بیش تر با نحوه ترک هروئین و داروهای مجاز برای استفاده در روند ترک آن آشنا شوید.

نظر خود را اضافه کنید