دکتر ترک اعتیاددکتر ترک اعتیاد کیست؟ آیا شما با وظایف دکتر ترک اعتیاد آشنایی دارید؟ در معضل اعتیاد معمولا دو نوع متفاوت وابستگی وجود دارد که نوع اول به صورت روانی و نوع دوم نیز جسمانی می‌باشد. هر دو نوع این وابستگی‌ها تحت شرایط خاصی ممکن است نسبت به دیگری بیشتر یا کمتر باشد و قطعاً فردی که برای ترک اعتیاد و دوره بازپروری مراجعه می‌کند، باید برای خلاصی از هر کدام از آنها ابتدا مشاوره ترک اعتیاد را انجام داده و سپس زیر نظر دکتر ترک اعتیاد مداوا شود. اینکه چگونه و با چه شیوه‌ هایی این نوع وابستگی‌ ها درمان شوند، دقیقاً بستگی به نظر دکتر، میزان مصرف مواد در فرد و شرایط جسمانی وی بستگی دارد. در این مقاله دکتر ترک اعتیاد و وظایف وی را بررسی می‌ کنیم.

اطلاعات تماس با کلینیک ترک اعتیاد تهران پاک

آشنایی با دکتر ترک اعتیاد

گفتیم که هر فرد مبتلا به معضل اعتیاد دو نوع وابستگی متفاوت دارد که یکی از آن ها وابستگی روانی و دیگری جسمانی می‌ باشد. وابستگی روانی به این معناست که فرد پس از مصرف هر گونه مواد مخدری احساس اقناع، رغبت و رضایت دارد، به طوری که اگر تا چند روز نتواند مواد مصرف کند ذهن او درگیر شده و به هم می‌ریزد و حتی موجب اضطراب و پرخاشگری وی خواهد شد. وقتی این افراد به لحاظ روحی و روانی وابستگی زیادی به مواد داشته باشند، قطعاً در هر موقعیتی تمایل به مصرف مواد خواهند داشت، مثلاً در مواقع فشار روانی، خوشحالی یا ناراحتی، اضطراب و دیگر ناآرامی‌ های محیطی به مواد پناه می‌برند و در اصطلاح گفته می‌ شود که شرطی شده‌ اند.

وابستگی جسمانی نیز به این معناست که فرد پس از مصرف کردن هر نوع مواد مخدری می‌ تواند به یک آرامش جسمی برسد، اما پس از آنکه اثر مصرف مواد از بین برود، مجدد ناراحتی‌ هایی مانند دل پیچه، تب، دردهای عضلانی و غیره را خواهد داشت، به همین دلیل به علت برطرف کردن چنین دردها و مشکلاتی به مصرف مجدد مواد روی می‌ آورد که این چرخه مداوم تکرار خواهد شد. حال وقتی فرد جهت بازپروری به کلینیک یا کمپ ترک اعتیاد مراجعه می‌ کند، وظیفه متخصص این است که با انجام دادن مشاوره‌ های لازم و در نظر گرفتن یک برنامه غذایی و دارویی منظم این فرد را جهت درمان بهتر یاری کند که در حال حاضر پزشکان شیوه‌ های نوینی را در این زمینه به کار می‌گیرند.

وظایف دکتر ترک اعتیادوظایف دکتر ترک اعتیاد

وظایف و نقش مهم پزشک در مرکز ترک اعتیاد بر کسی پوشیده نیست و نمی‌ توانیم منکر حضور مفید این افراد شویم، به ویژه افرادی که برای چندمین بار تجربه ترک را دارند، به این موضوع واقف هستند که در مرکز ترک اعتیاد قطعاً اگر زیر نظر پزشک باشند و برنامه درمانی و غذایی را به صورت مرتب و منظم از این افراد دریافت کنند، نتایج مثبت و قابل قبول تری خواهند داشت؛

به همین دلیل است که امروزه در بسیاری از مراکز، کلینیک ها و کمپ ترک اعتیاد مشاورین، متخصصین و روانشناسان مختلف وجود دارند و به مصرف کنندگان کمک می‌ کنند تا دوره بازپروری و ترک  را با موفقیت سپری کنند. از این رو به بهترین شیوه جهت ترک مواد برای آن دست از افرادی که که سوء مصرف مواد مخدر دچار شده‌اند و گاهاً نیز مصرف بسیار بالایی دارد، مراجعه کردن به کلینیک و هم چنین انجام دادن مشاوره‌ های لازم با دکتر ترک اعتیاد می‌ باشد.

اطلاعات تماس با کلینیک ترک اعتیاد تهران پاک

دلایل مشاوره با دکتر ترک اعتیاددلایل مشاوره با دکتر ترک اعتیاد

از دلایل مهمی که فرد را مجاب می‌ کند جهت ترک هر گونه موادی از یک پزشک متخصص در این زمینه کمک بگیرد، این است که این افراد می‌ توانند پس از انجام مشاوره و بحث در خصوص دلایل گرایش افراد به مواد مخدر و دیگر عوامل تاثیرگذار بر اعتیاد، بهترین برنامه دارویی و غذایی را برای این افراد تنظیم کنند و به وفور دیده می‌ شود که برخی از افراد جهت ترک مواد مخدر به مصرف خودسرانه داروها روی می‌ آورند؛

که این موضوع می‌ تواند خطرات جدی و غیر قابل جبرانی را برای این افراد رقم بزند که به دنبال آن مصرف مجدد مواد و یا در برخی مواقع خطر مرگ را برای آن ها در پی دارد، به همین دلیل است که در مراکز معتبر جهت ترک اعتیاد همواره روانشناسان حضور داشته و به صورت مستمر و مداوم شرایط بیمار را مورد بررسی قرار داده، نوع مواد مخدر را مشخص کرده و سپس با توجه به این موضوع شیوه درمانی مناسب را انتخاب می‌ کنند.

بیمار نیز می‌ تواند با دریافت خدمات و مشاوره‌ های روانشناسی و حتی در صورت لزوم دریافت خدمات روانپزشکی تا حدود بسیار زیادی خطرات ترک اعتیاد را پشت سر گذاشته و دوره بازپروری و سم زدایی را با موفقیت سپری کند.

موضوع مهم دیگر این است که وقتی یک فرد در طی دورانی که مواد مصرف نمی کنند تحت مشاوره قرار می‌ گیرد و داروهای تجویز شده به وسیله متخصص را مصرف می‌ کند، به لحاظ شرایط روانی، روحی و حتی جسمی انگیزه بیش تر و بهتری برای ترک مواد دارد، به طوری که دیده شده است در بیش تر مواقع این افراد به صورت صد در صد مصرف مواد را کنار گذاشته و درصد اندکی از آنها به استفاده مجدد مواد روی می‌ آورند. یعنی رضایت بالایی از مراحل ترک اعتیاد دارند و حتی طول درمان را نیز آسان‌ تر و بهتر پشت سر می‌ گذارند.

دکتر ترک اعتیاداطلاعات تماس با کلینیک ترک اعتیاد تهران پاک

نتیجه‌ گیری

در این مقاله دکتر ترک اعتیاد و وظایف وی را بررسی کردیم. وظایفی که ایشان دارد و خدماتی که به مصرف کنندگان می‌ رساند، قطعاً می‌ تواند تاثیر شگفتی در روند بهبود این افراد داشته باشد، از همین جهت در حال حاضر عمده کلینیک‌ ها از حضور پزشکان، متخصص و روانشناسان استفاده می‌ کنند تا بتوانند بهترین شیوه‌ های درمانی را برای افراد در حال ترک ارائه دهند. در سایت کلینیک ترک اعتیاد تهران پاک با دیگر وظایف پزشک ترک اعتیاد، ضرورت حضور این افراد در کلینیک‌ ها و غیره بیش تر آشنا شوید.