ترک اعتیاد به تریاک در کلینیک و راه خلاصی از آن

ترک تریاک چند روز طول میکشد و چطور انجام میشود؟ تریاک یکی از قدیمی ترین و رایج ترین مواد مخدر در ایران است. از گذشته تا به حال به دلیل مجاورت با بزرگترین تولید کننده تریاک دنیا یعنی کشور افغانستان، متاسفانه هموطنان زیادی را وابسته خود کرده است. ترک اعتیاد به تریاک روش مخصوص به خود را دارد و هیچ گاه نباید به صورت ناگهانی انجام شود. ترک ناگهانی تریاک ممکن است عوارض شدید و گاه جبران ناپذیری در پی داشته باشد.

ترک اعتیاد به تریاک باید تحت نظر متخصص انجام شود. اقداماتی که متخصص برای درمان تریاک دنبال می کند با درمان ارائه شده توسط افراد غیر متخصص بسیار متفاوت است. درمان دارویی در کنار روان درمانی به عنوان یکی از بهترین روش های درمان اعتیاد به تریاک شناخته می شود.

مهم ترین نکته در ترک اعتیاد تمایل خود فرد به ترک ماده مصرفی است. کمک اطرافیان و پشتیبانی آن ها نیز در دور شدن از مواد مخدر بسیار موثر مس باشد اما چنانچه خود شخص فرد تمایلی برای ترک نداشته باشد هیچ یک از تلاش های اطافیان موثر واقع نشده و مجددا به ماده مخدر رو می آورد.

میزان  مصرف و مدت زمان گرفتاری فرد در دام اعتیاد بر روش درمان تاثیر گذار است. اگر به دنبال مرکز ترک اعتیاد در تهران هستید کلینیک تهران پاک با در اختیار پزشکان و روانشناسان متخصص و دلسوز و با تجربه به شما کمک می کند اعتیاد به تریاک را به طور قطعی درمان نمایید.

روش های ترک تریاک

برای درمان اعتیاد تریاک و ترک اعتیاد در منزل روش های مختلفی بکار می رود. هریک از این روش ها اگر تحت نظر پزشک انجام نشود ممکن است خطرات جبران ناپذیری برای فرد به دنبال داشته باشد. ترک خود سرانه و بدون نظر و همراهی متخصص معمولا نتیجه مطلوب به دنبال نخواهد داشت و احتمال بازگشت به مصرف بسیار زیاد است.

بیشتر بخوانید: ترک اعتیاد در کلینیک

روش سم زدایی UROD با دارو

در این روش سم زدایی سریع تر انجام شده و معتاد درد و سختی کمتری تحمل می کند.

دارودرمانی

این روش در واقع استفاده از داروهای موثر در درمان اعتیاد با نظر پزشک است. با پیشرفت دانش پزشکی و داروسازی داروهایی به شکل قرص و شربت برای ترک بیماران معتاد به تریاک تولید شده است. اثر بخشی این دارو ها به عوامل مختلفی بستگی دارد و حتما باید با نظر پزشک مصرف شود.

روش سنتی ترک اعتیاد به تریاک

در این حالت فرد معتاد با توجه به حال خود به تدریج دوز مصرفی را کاهش می دهد.

ترکرروش اعتیاد به تریاک در کلینیک

ترک ناگهانی تریاک

فرد معتاد با این روش مصرف خود را بصورت ناگهانی و بدون استفادع از هیچ دارو یا روش دیگری قطع می نماید. این روش ترک اعتیاد به تریاک به دلیل عوارض خطرناکی مانند بروز حملات عصبی و یا ضعف جسمانی و روانی بسیار شدید که ممکن است ایجاد کند به هیچ وجه توصیه نمی شود.

بیشتر بخوانید: انواع مواد مخدر جدید و انواع روانگردان ها

ترک اعتیاد در خانه

در این روش بیمار می پذیرد که  حالت خماری شدید و دردهای آزار دهنده را در خانه تحمل نماید و برای تسکین درد از دارو استفاده کند. گاهی معتاد برای آرامش بیشتر دوز مصرفی دارو را خودسرانه افزایش می دهد. در این حالت بیمار بعد از بهبودی و ترک تریاک متوجه می شود که دچار مصیبت بزرگتری شده و به داروی جدید وابسته شده است.

 بستری در کلینیک ترک اعتیاد

با بستری در کلینیک بیمار به طور مداوم تحت نظر پزشک معالج و تیم درمانی متخصص قرار دارد و  و همزمان با دارو درمانی از برنامه های روان درمانی گروهی یا فردی نیز بهره مند می شود.

قرار داشتن در محیط کلینیک و تجربه حس مشترک با سایر افرادی که در حال گذراندن این مراحل درمانی هستند در کنار برنامه های روانکاوی، تغذیه مناسب و ویزیت روزانه، روند درمان و سلامتی بیمار تسریع خواهد شد.

ترک تریاک چند روز طول می کشد؟

برای ترک اعتیاد به تریاک فرد حدود 12 روز خماری شدید و آزاردهنده را پیش رو خواهد داشت. البته طول دوره سم زدایی و میزان سختی آن کاملا به شرایط جسمی و روانی بیمار، سن، دوره مصرف و میزان مصرف او بستگی دارد.

در دوره سم زدایی تریاک ممکن است فرد علائم فیزیکی و روانی مختلفی از خود بروز دهد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خستگی
  • ضعف عمومی بدن
  • لرز و عرق سرد
  • لرزش اندام ها به ویژه دست
  • اختلالات گوارشی شدید مانند اسهال، تهوع و استفراغ
  • آبریزش بینی و اشک چشم
  • بی خوابی مکرر
  • رفتار پرخاشجویانه
  • استرس و اضطراب
  • نگرانی و ناامیدی
  • احسای ناخوشایند و تمایل به مصرف مجدد

بیشتر بخوانید: ماده مخدر گل و علائم اعتیاد به آن

ترک اعتیاد تریاک در کلینیک

بیمار معتادی که تصمیم به ترک اعتیاد خود دارد بیش از هر چیزی به محیطی آرام و بدون تنش با حضور افرادی دلسوز و صبور نیاز دارد. افرادی که تخصص و تجربه لازم برای برخورد صحیح با بیمار در شرایط ترک را داشته باشند و بتوانند به او کمک کنند. حال این شرایط در کلینیک ترک اعتیاد تهران پاک مهیا است.

بهترین روش برای ترک اعتیاد به تریاک در کلینیک

مراحل ترک اعتیاد تریاک چگونه است؟

اولین اقدام برای درمان اعتیاد به تریاک مرحله سم زدایی است که مصرف مواد برای بیمار ممنوع می شود. در طول این دوره ماده مخدر تریاک از بدن بیمار خارج می شود. این مرحله برای فرد بسیار سخت و آزار دهنده است. برای تحمل سختی و درد در این مرحله با نظر پزشک بیمار دارو دریافت می کند.

شخص به طور مرتب تحت نظر است تا در صورت بروز هرگونه علائمی اقدامات درمانی مناسب برای او صورت پذیرد. بعد از سم زدایی مرحله روان درمانی آغاز می شود. بیمار از قرنطینه خارج شده و در کنار سایر افرادی که همانند او در حال ترک هستند قرار می گیرد. مشاوره و جلسات روان درمانی بصورت خصوصی و گروهی برگذار شده و روان آشفته و پریشان بیمار سروسامان می یابد.

بعد بهبودی کامل و طی دوره درمان بیمار علاوه بر سلامت جسمانی و بهبودی از اعتیاد، سلامت روانی خود را نیز بدست آورده است. همچنین تمایل به مصرف مجدد در وی تا حد بسیار زیادی از بین رفته است.

 

نظر خود را اضافه کنید