مقایسه بهترین دارو و قرص‌ های برای ترک شیشه

معتادان به شیشه یا مت‌آمفتامین پس از ترک مصرف این ماده مخدر، عوارض شدیدی را تجربه خواهند کرد. سم‌زدایی تحت نظر پزشک متخصص و استفاده از بهترین قرص برای ترک شیشه که توسط او تجویز شده باشد، می‌تواند به کاهش علائم ترک مت‌آمفتامین کمک کند و شدت کل فرآیند ترک را کاهش دهد. در ادامه مطلب خواهیم دید که بهترین داروها و قرص‌ها برای ترک شیشه کدام است.

(چنانچه می‌خواهید درباره شرایط ترک اعتیاد در منزل توسط پزشک متخصص کلینیک تهران پاک، به عزیزان خود کمک کنید تا در کوتاه‌ترین زمان و بدون درد از اعتیاد رهایی یابند، همین حالا با شماره 02188571026 تماس بگیرید و از مشاوران مجرب ما مشاوره دریافت کنید)

اطلاعات تماس با کلینیک ترک اعتیاد تهران پاک

آیا ترک شیشه با قرص به تنهایی امکان پذیر است؟

سوء‌مصرف و اعتیاد به شیشه یا مت‌آمفتامین امروزه به یک مشکل بزرگ در سراسر جهان تبدیل شده است و به دلیل قدرت آن، این دارو می‌تواند منجر به وابستگی بسیار سریع شود. بسیاری از مصرف‌کنندگان تفریحی پس از قطع مصرف شیشه، دوره سختی را تجربه خواهند کرد که می‌تواند چند روز طول بکشد؛ در حالی که این دوره در معتادان واقعی به متامفتامین تا چند هفته ادامه می‌یابد. علائم ترک شیشه ناتوان‌کننده و دردناک است و می‌تواند باعث شود مصرف‌کننده شیشه را به امید مقابله با روند ترک، بیشتر مصرف کند؛ در نتیجه منجر به یک مارپیچ رو به پایین استفاده مکرر از مت‌آمفتامین می‌شود که می‌تواند چرخه اعتیاد را تداوم بخشد.

وقتی بسیاری از معتادان به شیشه تصمیم به ترک می‌گیرند، متوجه می‌شوند که اثرات ترک آنقدر قوی شده‌اند که نمی‌توانند به تنهایی بر آن غلبه کنند. ترک شیشه به یک برنامه سم‌زدایی پزشکی با استفاده از بهترین دارو برای ترک شیشه نیاز دارد که ایمن‌ترین راه برای درمان علائم و حذف شیشه از بدن است. سم‌زدایی متامفتامین بر اساس نیمه عمر دارو حدود 20 تا 25 ساعت طول می‌کشد. برخی از شایع‌ترین علائم ترک عبارتند از خستگی، افسردگی، اضطراب و افزایش اشتها که این‌ها همه نشان می‌دهند که بدن خود را از شر مت‌آمفتامین خلاص کرده، سم را دفع و به وضعیت سلامتی باز می‌گردد.

مصرف قرص ترک شیشه

با شروع بهبود علائم ترک، پزشکان و پرستاران قادر به نظارت بر وضعیت حیاتی بیماران و تنظیم برنامه‌های درمانی هستند. اما بعد از سم زدایی مرحله بعدی درمان، توانبخشی برای مقابله با علل روانی زمینه‌ای اعتیاد است. بنابراین جستجوی درمان در یک کلینیک تخصصی ترک اعتیاد مثل کلینیک تهران پاک با حمایت بهترین پزشکان متخصص می‌تواند علائم ترک را به طور چشمگیری کاهش دهد و به طور کلی روند بهبود را تسریع و پتانسیل عود مجدد را محدود کند. در این مرکز از بیماران با مراقبت‌های پزشکی شبانه‌روزی در طول کل فرآیند پشتیبانی می‌شوند.

معرفی بهترین قرص برای ترک شیشه

به طور کلی دو روش برای ترک مت‌آمفتامین وجود دارد: ترک ناگهانی و یک برنامه درمانی. قطع ناگهانی مصرف شیشه چالش‌برانگیز است و میزان موفقیت بسیار کمی دارد. از طرف دیگر، فرد می‌تواند برای درمان نگهدارنده طولانی‌مدت وارد یک برنامه درمان اعتیاد به شیشه تخصصی شود. برنامه‌های درمانی معمولاً موفق‌تر از روش‌های ناگهانی هستند.

در حالی که در حال حاضر هیچ داروی تایید شده توسط FDA برای کمک به روند ترک متامفتامین وجود ندارد، برخی نسخه‌ها برای کمک به جلوگیری از علائم فیزیکی کوتاه مدت مانند لرزش، تهوع و استفراغ تجویز می‌شوند؛ برخی از دارو‌ها نیز برای کمک به علائم روانی و خلقی در طول بهبودی از اعتیاد به شیشه کاربرد دارند.

بهترین دارو برای ترک اعتیاد شیشه که معمولاً با هدف کاهش علائم ترک شیشه تجویز می‌شوند عبارتند از:

1. گاباپنتین

بسیاری معتقدند که بهترین قرص برای ترک شیشه گاباپنتین است؛ این دارو به کنترل ولع فرد معتاد کمک بسیار زیادی می‌کند. عوارض این دارو عبارتند از:

  • احساس خواب‌آلودگی و سرگیجه
  • تاری دید
  • اختلال‌ در حافظه
  • مشکلات گوارشی
  • ورم دست‌ها و پاها

2. بوپروپیون

یک داروی ضد افسردگی رایج که اغلب برای کمک به ترک سیگار استفاده می‌شود و از این نظر که کمترین عوارض جانبی را برای مصرف‌کننده در پی دارد، بهترین قرص برای ترک شیشه است.

3. مودافینیل

این قرص با خاصیت محرک خفیفی که دارد دارویی است که معمولاً برای درمان نارکولپسی و ADHD استفاده می‌شود، اما می‌تواند به کاهش میل به شیشه نیز کمک کند. چند نمونه از عوارض شایع موافینیل این‌ها هستند:

  • تهوع
  • هیجانات خفیف تا شدید
  • اضطراب و عصبی شدن
  • سرگیجه و سردرد
  • عوارض گوارشی

4. متادون

یکی از قدیمی‌ترین داروهای ترک اعتیاد است که البته خودش یک داروی مخدر است. عوارض جانبی این دارو هم مانند داروهای دیگر شامل خستگی، افسردگی و اضطراب، تهوع، اسهال، سردرد و تغییر در خلق و خو است.

5. فلوکستین

یک داروی رایج که برای کمک به افراد برای غلبه بر حملات پانیک و کاهش علائم اضطراب استفاده می‌شود. عوارض فلوکستین به شرح زیر است:

  • سردرد
  • عصبی شدن
  • اختلالات خلق و خو
  • سرگیجه و تاری دید
  • احساس ضعف جسمانی

6. قرص ب2

قرص ب2 یا بوپرنورفین نیز ممکن است برای ترک شیشه استفاده شود؛ اما توجه داشته باشید که این دارو نیز بسیار مخدر و اعتیادآور بوده و بنابراین در شرایط خاصی تجویز می‌شود. از عوارض خطرناک این دارو باید به بی‌هوش شدن و اختلال در تنفس اشاره کرد.

معرفی آمپول برای ترک شیشه

با توجه به شدت اعتیاد فرد به شیشه ممکن است از آمپول برای ترک دادن او استفاده شود. آمپول پتیدین به طور موثری در کنترل دردهای جسمانی خیلی شدیدی که در روزهای اول ترک شیشه، فرد معتاد تجربه می‌کند عمل می‌کند. اما این دارو به شدت خطرناک بوده و وابستگی زیادی برای فرد ایجاد می‌کند؛ بنابراین تزریق آن در شرایط بسیار خاص و حتما تحت نظر پزشک باید انجام شود. عوارض معمول این آمپول معمولا این موارد است:

  • هذیان گفتن
  • خواب‌آلودگی بسیار شدید
  • سرگیجه و سردرد
  • احساس سرخوشی غیرطبیعی
  • تغییر در رفتار
  • یبوست
  • تهوع و استفراغ

آمپول برای ترک ششه

آمپول دیکلوفناک هم نوعی داروی مسکن برای کاهش درد و التهاب است که در افراد معتاد به شیشه در حال ترک کاربرد دارد. همچنین آمپول نالوکسان در دوره سم‌زدایی ترک شیشه و به خصوص در افرادی که اوردوز کرده باشند استفاده می‌شود. تب و لرز و احساس سرماخوردگی به همراه آبریزش بینی از عوارض جانبی منحصر به فرد آمپول نالوکسان است.

آیا مصرف قرص شیشه نیاز به تجویز پزشک دارد؟

سم‌زدایی مرحله اصلی در درمان اعتیاد است که در آن متامفتامین به طور ایمن از بدن خارج می‌شود. سم‌زدایی شیشه را می‌توان به عنوان بخشی از یک برنامه بستری یا سرپایی انجام داد، اما یک پزشک متخصص باید همیشه برای نظارت بر این مرحله حضور داشته باشد. سم‌زدایی تحت نظارت پزشکی، برنامه درمانی ایمن‌تر و موفق‌تری را تضمین می‌کند، زیرا پزشکان می‌توانند علائم حیاتی را مرتب کنترل و داروهایی را تجویز کنند تا بیماران را در طول مراحل ترک، راحت و پایدار نگه دارند.

به عنوان مثال، داروهای بنزودیازپین را می‌توان برای بیمارانی که در نتیجه عدم مصرف شیشه، آشفته یا وحشت‌زده می‌شوند، تجویز کرد. از طرفی با توجه به عوارضی که دیدید هر کدام از داروها دارند هنگامی‌ که علائم ترک شیشه را تجربه می‌کنید، همیشه به نفع شماست که از پزشکان و متخصصان آموزش دیده در یک مرکز درمانی مورد اعتماد کمک یا راهنمایی بخواهید.

ترک شیشه توسط کلینیک تهران پاک

کلینیک ترک اعتیاد تهران پاک امکان سم‌زدایی و توانبخشی با نظارت پزشکی شبانه‌روزی را برای افرادی که در حال ترک شیشه هستند فراهم می‌کند. پرستاران و پزشکان این مرکز در طول ترک شیشه اطمینان حاصل می‌کنند که شما به اندازه کافی هیدراته باشید و با کنترل همه علائم، عوارض احتمالی را درمان می‌کنند. از طرفی با ارائه خدمات ترک اعتیاد در منزل این مرکز، شما امکان این را دارید که در هر جایی که هستید و در کنار عزیزانتان با هزینه‌ای بسیار کمتر و بدون مشکلات رفت و آمد اعتیاد خود را ترک و زندگی تازه‌ای را آغاز کنید.

اگر شما یا یکی از عزیزانتان در حال حاضر با اعتیاد به شیشه مبارزه می‌کنید، امید و راهی برای بهبودی وجود دارد که منتظر شروع آن در کینیک تهران پاک است. برای دریافت مشاوره در هر زمان می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

 

منابع:

addictioncenter.com | therecoveryvillage.com | windwardway.com

نظر خود را اضافه کنید